Anleggsgartner

OPG Anlegg AS er anleggsgartner for både privat- og bedriftsmarkedet i Oslo, Akershus, Nittedal og omegn.

Opparbeiding av utomhusarealer

Våre medarbeidere har god erfaring med uteplasser, grøntanlegg, gårdsplasser, parker osv og kan bistå i prosjekteringen både når det gjelder utforming og bruk.

Etablering av plen

Vi har lag erfaring med etablering av plener, og våre dyktige medarbeidere kan hjelpe deg med hele jobben. Alt du trenger å gjøre er å vise oss hvor du ønsker å etablere plenen, og hvordan du ønsker at resultatet skal bli.

Trefelling

Vi utfører trefelling på en sikker og effektiv måte. Trefelling gjøres etter kundens ønske og det kan avtales kapping og bortkjøring.

Beplantning

Vi hjelper til med beplantning av hagearealer, parkarealer etc. Vi har gode plantekunnskaper og tilbyr kretive varige løsninger.

Levering og utkjøring av matjord

Vi leverer god matjord. Mål opp arealet du planlegger å legge jord på. Vi anbefaler at det legges ut minimum 15 cm tykkelse før tromling med jord. Eksempel 50m2 plen: 50m2 x 0,15m = 7,5m3.

Etablering av gangveier, kantstein o.l.

Vi utarbeider gangfelt og legger asfalt og kantstein langs veier og rundt blomsterbed og oppkjørsler.

Befaring

Trenger du et anleggsfirma? Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi tar gjerne ditt oppdrag.