Sprenging

OPG Anlegg AS retter seg mot både privat- og bedriftsmarkedet, og hjelper med sprenging og pigging i Oslo, Viken, Nittedal og omegn.

Sprengingsarbeider av tomter, tilbygg etc.

Vurderer du å bygge tomt på en plass der det er fjell i grunnen? Det er ingen hindring. Vi utfører kontrollert sprenging på tomter, slik at du kan starte byggingen. Vi møter opp på befaring for å se på prosjektet, og kan deretter ta stilling til hvordan vi kan ta tak i jobben.

Sprenging, pigging og utgraving av kjeller

Har du en kjeller som ikke er utnyttet til boligareal? Da bør du kanskje tenke over det! Stadig flere har oppdaget fordelen i å utnytte kjelleren til dette – enten for eget bruk eller for utleie. Prismessig er dette mye rimeligere enn å evt. oppføre et tilbygg eller påbygg.

Pigging av fjell

På mindre områder med fjell som stikker opp i terrenget, kan pigging være en god løsning. Spør oss hva vi anbefaler ift. ditt prosjekt.

Pigging av betong

Vi hjelper deg med pigging av betong. Dette er den mest effektive måten å fjerne betong på om du skal grave frem rør, grave ut kjelleren eller støpe ny såle.

Befaring

Trenger du et anleggsfirma? Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi tar gjerne ditt oppdrag.